Vinsmakinger
- 94 – Slovenia
- 93 – 3 ulike par – Burgund, Beaujolais & Grenache
- 92 – Santa Barbara County
- 91 – Nebbiolo – Ut av tåkeheimen
- 90 – USA´s Vestkyst
- 89 – Vin til julemat
- 88 – Crémant
- 87 – Les Équilibristes – Linedansere fra Frankrike
- 86 – Petillant Naturel
- 85 – Australia II
- 84 – Sauvignon Blanc
- 83 – Anselmo Mendes
- 82 – Champagne
- 81 – Budsjettviner
- 80 – Vulkanske viner vol. 2.0
- 79 – Rioja
- 78 – Argentina
- 77 – Azienda COS Agricola
- 76 – Ungarn
- 75 – Australia
- 74 – Savoie, Mondouse og utvikling
- 73 – Chenin Blanc
- 72 – England
- 71 – Barbera
- 70 – Jura
- 69 – Friuli-Venezia Giuli
- 68 – Spontansmaking 2020
- 67 – Sonoma County
- 66 – Ribera del Duoro
- 65 – Campania
- 64 – Silvaner
- 63 – Spätburgunder
- 62 – Utvikling i vin
- 61 – Savoie + lagringsvin
- 60 – Vinens vugge
- 59 – Endrueviner
- 58 – Bobler
- 57 – Beaujolais
- 56 – Adriaterhavet
- 55 – Canada
- 54 – Høstviner
- 53 – Alvarinho / Albarinho
- 52 – Pinot Gris / Pinot Grigio
- 51 – Cabernet Sauvignon (2)
- 50 – Middelhavsviner
- 49 – Pizzavin
- 48 – Pinot Noir fra New Zealand
- 47 – Chianti
- 46 – Hellas
- 45 – Fjellvin
- 44 – Afrika
- 43 – Sør-Afrika
- 42 – Vulkanske viner
- 41 – Bordeaux
- 40 – Loire
- 39 – Chile
- 38 – Juleviner
- 37 – Tysk aften
- 36 – Den store reisen
- 35 – Nervi – Gattinara
- 34 – Utfordrerviner
- 33 – Reiseviner
- 32 – Stilforskjeller i rødvin
- 31 – Syrah og Pinot Noir
- 30 – Ferieviner
- 29 – Sav. Blanc og Chardonnay + Smaken av fat
- 28 – Stilforskjeller i hvitvin
- 27 – Syre og garvestoff
- 26 – Bli en vinsmaker
- 25 – Catalonia / Spania – Pre vintur
- 24 – Toscana
- 23 – Rosè fra flere land
- 22 – Mat og vin
- 21 – Bordeaux
- 20 – Julespesial
- 19 – Rhonedalen
- 18 – Biodynamiske viner
- 17 – Riesling
- 16 – Amerika vs Frankrike
- 15 – Pinot Noir
- 14 – Cabernet Sauvignon
- 13 – Spansk aften
- 12 – Hvitvin og Rosé
- 11 – Burgund – Pinot Noir
- 10 – Catalonia – Spania
- 9 – Italienske fra Piemonte
- 8 – Østerrike
- 7 – Lær å kjenne igjen kvalitet i rødvin
- 6 – Syrah´s mange ansikter
- 5 – Lær å smake rødvin
- 4 – Bli kjent med Rosé
- 3 – Kjenn igjen kvalitet i hvitvin
- 2 – Chardonnay’s mange ansikter
- 1 – Lær å smake hvitvin